divendres, 30 d’abril del 2010

EL PUNT


Diari gironí que es publica també a Barcelona.
Sempre m'ha agradat la combinació dels blaus amb els taronges. i per això vaig voler fer aquest bodegó tan aviat el vaig veure al taller. Donat que hi havia tanta fruiteria, el vaig fer amb el full de paper més gros de que disposava. Els que ho van veure, els hi va agradar. Vosaltres, què n'opineu?
paper Fabriano Artístico, mida 56x76
It's a journal from Girona also published in Barcelona.
I have always liked the combination of blues and orange colours, and that's the reason why I wanted to paint this still life the moment I saw it at the workshop. Because of the quantity of fruits involved in it, I did it in the biggest available paper sheet. Those who saw it, they did like. What is your opinion?

6 comentaris:

  1. Doncs, que té una pinta molt bona aquesta acuarela. El blau i el taronja van de categoria, supose que per la complementarietat. Més enllà d'això, confesse la meua admiració per la manera de resoldre els diversos elements del bodegó, com ara les carbasses, la poma, i en general la fruita, en un mitjà en què difícilmente es pot rectificar. També m'agrada el gerro i el toc original del diari. Et felicite de debò, Albert.

    ResponElimina
  2. Alberto, complimenti per questa bella opera. Una composizione interessante e complessa risolta con una bella arminia di colori. Ciao!!

    ResponElimina
  3. Gracies, Manel, pel teu comentari, sempre tan generós.

    Grazie, Tito, per il tuo commento. Le tue opinioni sono sempre molto preziose per me.

    ResponElimina
  4. Albert, enhorabona, la combinació de colors es molt bona, possant el diari li has donat un toc diferent al tipic bodegó.

    ResponElimina
  5. Muy bellos los colores de este bodegón.
    saludos

    ResponElimina
  6. Bello. Colori molto delicati. Elvi

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...