diumenge, 16 de maig del 2010

Ampolles


Aquest és el meu primer intent de treballar sobre paper fet a mà, que és el més semblant que es pugui imaginar al paper secant. Absorbeix al moment tot el color que li posis, no deixant rectificar ni una pinzellada. Tot i que no m’agraden els papers que no absorbeixen, penso que aquest no serà el meu paper preferit.

paper Aquari fet a mà 100% cotó, 500gr/m2, gra fi, mida 32x24


Bottles

This is my first attemt to work on handmade paper, which is the closest imaginable thing to blotting paper. It absorbs all the color the moment you lay it on, not allowing any correction. Although I dislike those papers that don’t absorb at all, I guess that this one won’t be my favorite paper.

7 comentaris:

  1. Hola ALbert, me parece una acuarela luminosa y equilibrada, con unos reflejos sobre la mesa muy conseguidos. Una vez compré un lote de papeles hechos a mano, pero tienen muchas dificultades para poder pintar porque se come todo el pigmento y agua que le pongas, y todavia tengo el lote sin utilizar. Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Buen trabajo!! Hace poco me hice con un papel hecho a mano y tuve problemas con él; se deshacía.

    ResponElimina
  3. Els reflexes t'han quedat molt bé!. Jo fa temps que vaig provar aquest tipus de paper i es molt diferent al paper per aquarel·la, no pots trevallar amb la mateixa fluidesa.

    ResponElimina
  4. El món de l'aquarela m'és bastant desconegut. Només puc dir que els reflexos de les botelles verda i blava estan molt bé. Molt bon exercici.

    ResponElimina
  5. Albert, non ho mai provato questo tipo di carta, ma dal risultato del tuo lavoro sembra ottima, anche se immagino non sia facile dipingere su una carta che assorbe troppa acqua. Comunque complimenti per il tentativo e per il buon risultato, una bella natura morta. Ciao!!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots per la vostra comprensió. Veig que d'una manera o l'altre tots us heu barallat amb aquest paper. Jo només dic que no crec que insisteixi gaire, i continuaré amb els meus papers convencionals.

    ResponElimina
  7. MOLTO BELLO ALBERTO. mI PIACCIONO MOLTO
    LE NATURE MORTE. qUESTE BOTTIGLIE HANNO UNA
    BELLISSIMA TRASPARENZA. eLVI

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...