dilluns, 10 de maig del 2010

Mamão com laranja




La primera vegada que vaig anar al Brasil vaig quedar sorprès per la varietat de ‘sucos’ que et feien al moment a qualsevol cantonada, amb fruites que en aquell temps encara eren poc freqüents aquí. Menció apart del de maracujá, el que més em va agradar va ser aquest de ‘mamão com laranja’ es a dir, com es pot veure, papaya amb taronja. Ja fa dies que tenia ganes de pintar un bodegó sobre aquest tema, i ho faig com un homenatge personal a aquest meravellós país. (Amb el permís d’en Manel i de la seva taronja. )

paper Arches 300gr, gra gruixut, mida 76x56

PAPAYA WITH ORANGE
The first time I went to Brazil I was amazed by the variety of made at the time fruit juices that you could drink on any corner, with fruits that weren’t too frequent here in that time . Not to mention the passion-fruit’s, the one I liked the most was this one of papaya with orange. From some weeks on, I have felt like doing a painting upon this subject, so I 've done it as a personal tribute to this wonderful country. (With the permission of my colleague Manel and his orange.)

6 comentaris:

  1. Hello Alberto
    Thank you for joining my blog.
    I like your works very well.
    I will follow your Blog

    ResponElimina
  2. Un'altra bella "natura morta", trovo molto interessante la composizione. Complimneti Alberto. Ciao.

    ResponElimina
  3. Albert, trobe les fruites fenomenals, sobretot les tarongetes, que brillen molt bé, i amb els reflexos queden genials. Potser a l'espremedora una miqueta més de treball. Trobe la part superior una miqueta més esvaïda.
    En tot cas, molt bé.

    ResponElimina
  4. Bello. Mi hai fatto venir voglia di frutta fresca. Elvi

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots pel vostre comentari.
    Gràcies Manel, per fer-me veure coses que jo havia passat per alt.

    ResponElimina
  6. Albert, peut-être puis-je ajouter mes citrons à cette composition ? J'aime bien la fraîcheur de cette aquarelle, Albert.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...