dilluns, 6 de setembre de 2010

Una setmana a La Rioja

Com de moment no tinc res de nou per penjar, us mostro una sèrie d’aquarel•les que vaig pintar a La Rioja a l’octubre de l’any passat durant una setmana que vaig passar a Santo Domingo de la Calzada, i que no havia tingut ocasió de penjar fins ara. Ho faig més que res com a deute a en Carlos Díez perquè ell també va pintar a Zaldierna des d’el mateix angle que jo i ho va penjar fa poques setmanes.

A WEEK IN LA RIOJA
As for the moment I have no new material to post, I show you some watercolors I did in october of last year during a week I spent in Santo Domingo de la Calzada, and that I could never find the moment to post. I do it over all as a debt to Carlos Díez, because he also painted in Zaldierna the same spot I did and he posted it a few weeks ago.


Zaldierna
Paper Arches 300gr, gra fi, mida 38x28cm
Urdanta
Paper Arches 300gr, gra gruixut, mida 35x51cm
Leiva
Paper Arches 300gr, gra fi, mida 38x28cm
Posadas
Paper Arches 300gr, gra gruixut, mida 35x51m
Casalarreina
Paper Arches 300gr, gra fi, mida 28x38cm
Ezcaray
(apunt molt rapid mentre feia temps després de dinar per tornar a agafar el cotxe cap a Santo Domingo, però se'm va fer fosc de seguida)
Paper Arches 300gr, gra fi, mida 26x36cm


Parador de Santo Domingo
Paper Arches 300gr, gra fi, mida 36x26cm

12 comentaris:

 1. All the paintings are very nice. Thanks for sharing.

  ResponSuprimeix
 2. Sono molto belli. Anche io non ho più niente.
  Mi devo mettere a lavorare un pò più seriamente.
  Gli ultimi due li ho fatti in montagna quando è
  venuto a trovarmi Tito. Elvi

  ResponSuprimeix
 3. !Que bonitas¡ La de las posadas me encanta.

  ResponSuprimeix
 4. Pues, una semana de intenso trabajo y muy buenas acuarelas; espero no haya faltado el vino
  un saludo

  ResponSuprimeix
 5. Albert, che bella questa serie di acquerelli. Notevoli per la freschezza e la qualità del disegno (hai un grande senso della prospettiva). Un abbraccio.

  ResponSuprimeix
 6. Thanks, D.D., I'm glad you like them.

  Grazie, Elvi. Anche i tuoi sono belli. Quello che hai postato oggi è bellissimo.

  Gracias Rosa. No son posadas, es que el pueblo se llama Posadas. Me ha hecho gracia porque la cosa se presta a confusión.

  Gracias Carlos. Desde luego que en la Rioja no puede faltar el vino. De hecho, la de Ezcaray se debe a tener que esperar por un eventual control de alcoholemia. (No sé si se nota.)

  Grazie Tito. I tuoi complimenti significano molto per me.

  ResponSuprimeix
 7. Hola Albert, bienvenido de tus vacaciones. ¡Que buena serie!. Todas las acuarelas son frescas y espontáneas, me gustan mucho. Trabajaste duro esa semana de octubre, y aún no las habías publicado, pues gracias por hacerlo ahora.
  Un abrazo

  ResponSuprimeix
 8. Bones i boniques estampes, Albert. Saps que trobe a faltar? Una miqueta de contrast llum/ombra, i potser una miqueta de vivacitat en els colors, que crec que les faria més luminoses i brillants. Però bé, com que l'aquarel·la m'és bastant desconeguda, suposo que no em pertoca posar-me a fer suggeriments.

  ResponSuprimeix
 9. Hola ALbert, preciosas acuarelas de unos pueblos preciosos que me traen recuerdos cercanos del dia de pintura en Zaldierna. Un abrazo.

  ResponSuprimeix
 10. Hola Albert, gracias por visitar lo blog Letra e fel. yo soy laureata em artes plasticas (mosaicista) mas ultimamente tengo me dedicado a literatura. Me gusta mucho la pintura, especialmente la aquarela
  Parabens por seu trajo, es mui belo
  Renata

  ResponSuprimeix
 11. You have captured the feeling and age of these old buildings but still managed to keep a loose watercolor style. Nice use of colors.
  Jean

  ResponSuprimeix
 12. Bravo pour la perspective Albert !Bises.

  ResponSuprimeix

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...